Najbolji program za zahtevnije (dinamičke) Web prezentacije, koji nam omogućava lako kreiranje i ažuriranje stranica korišćenjem gotovih PHP i Javascript aplikacija. Joomla spada u vodeće CMS programe. Program je besplatan i može se preuzeti sa sajta Joomla.org

Kurs traje:

15 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje nedelju dana.

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows, Dreamweaver, HTML, CSS, poželjno znanje Photoshop-a
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Sertifikat

Level3 škole računara, na srpskom i engleskom jeziku.

Uvod i sadržaj Joomla kursa

15 školskih časova

Joomla CMS (Content Managing System - Sistem za upravljanjem sadržajem) je besplatan program za izradu dinamičkih Web prezentacijom povezanih sa bazom podataka (MySQL) i velikim brojem komponenti, modula i plugin-ova. Joomla predstavlja skup PHP skripti koje zajedno čine jedan veoma napredan CMS koji Vam omogućava da upravljate sadržajem na web stranicama. Da napravite Joomla Web prezentaciju nije vam potrebno znanje u PHP programiranju jer je svo programiranje već obavljeno od strane Joomla developera koji svakodnevno rade na novim verzijama i poboljšanjima Joomla CMS-a.
Joomla omogućava širok spektar opcija prilikom kreiranja i podešavanja Web stranica. Podržava višekorisnički sistem koji dozvoljava da na jednoj stranici istovremeno može raditi više osoba iz različitih delova sveta.
Joomla Vam omogućava da kreirate web prezentaciju sa mnoštvo gotovih PHP i Javascript aplikacija, kao što su: aktiviranje web stranica u određenom vremenskom periodu, Logovanje (username, password), glasanje sa grafikonom, razne forme (upite), OnLine kupovina, Statistika posećenosti sajta, bolja pozicija na Google, Galerija slika, Baneri sa fantastičnim Javascript efektima, postavljanje Chat, Knjiga gostiju, Komentari, Forum, Kalendare, Vremenska prognoza i još stotine drugih mogućnosti. Sve extenzije za Joomlu su uglavnom besplatne i mogu se preuzeti sa sajta: extensions.joomla.org.

NEMA PROGRAMIRANJA, a pravite profesionalne dinamičke Web prezentacije! Kada jednom instalirate i naučite Joomlu, shvatićete koliko je jednostavno dodavati, menjati, ažurirati sadržaj sajta.
Sa Joomlom sve je jednostavnije i profesionalnije, a vaše prezentacije možete naplatiti po daleko većoj ceni od statičkih Web prezentacija.

15 školskih časova

Podizanje Apache servera, instalacija PHP i MySQL baze pomoću programa Wamp ili Xampp, potrebni za rad sa Joomla programom. Upoznavanje sa CMS programom, Rad u admin modu. Instalacija gotovih template, komponenti, modula, jezika i plugin-ova, Upoznavanje sa Artikl editorom, Rad sa Kategorijama, Media Manager, Menu Manager, User Manager, Rad sa registrovanim korisnicima, Konfigurisanje, Kreiranje Template u Dreamwever-u i instalacija u Joomli sa modifikacijama.

  • DVD sa primerima i vežbama sa kursa
  • joomla template sajt

Cenovnik za grupni Joomla kurs

Cena Akontacija
24.900 dinara 5.000 dinara
UPLATNICA Akontacija je uračunata u cenu

INDIVIDUALNI JOOMLA KURS

15 školskih časova Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 11:30–13:45, 14:00–16:15 časova

Cenovnik za individualni Joomla kurs

Cena Akontacija
35.900 dinara 5.000 dinara
UPLATNICA Akontacija je uračunata u cenu