Nudimo Vam mogućnost da naučite program, Adobe After Effects kroz veliki broj praktičnih vežbi, i upoznamo sa freelancer zaradom na najvećoj svetskoj Motion Graphics pijaci Videohive. Sajt Videohive, Australijske firme Envato market, nudi usluge prodaje After Effects projekata. Cilj ovog kursa je, da vas usmerimo i pripremimo za izradu samostalnih After Effects projekata i prodaju na Videohive sajtu..

videohive obuka

Na kursu prelazite sve nivoe: osnovni, srednji i napredni

Za sve detalje slobodno pozovite centar, 063 758 3223 ili svratite do nas.

Kurs je osmišljen tako da posle obuke možete samostalno kreirati After Effects projekete, bilo za klijente ili prodaju na pijaci Videohive.

Sve što vam je potrebno za kurs je, dobar kućni računar (na kursu radite na našim računarima), After Effects program, internet, osrednje poznavanje engleskog jezika, volja za učenjem i radom. Naše je da vas naučimo da brzo i kvalitetno radite u programu kroz veliki broj časova radionice. Upoznaćemo vas sa načinom izrade template projekata i dodatnim Plugin programima koji su srž svake animacije.

After Effects je najpopularniji program za izradu specijalnih efekata u video Post-produkciji. Koristi se za izradu, animiranih filmova, reklama, špica, spotova, trejlera, filmskih efekata, prezentacija i dr. Iz tog razloga Videohive dnevno proda na stotine projekata.

Dokaz da posle kursa možete da isplatite cenu kursa, i nastavite sa radom i zaradom u After Effects programu je upravo naš projekat "65 Matte Transitions with 10 Animated Titles" postavljen na Videohive sajtu. Klikom na sliku ispod, možete videti koliko smo puta prodali projekat i po kojoj ceni.

videohive level3

Grupni Kurs traje:

75 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje pet nedelja

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows ili OS, poželjno Photoshop ili Illustrator program.
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Uverenje o završenom kursu

na srpskom i engleskom jeziku.

Savet za dizajnere

Većina dizajnera u potrazi za što bolje plaćenim poslom odlučuje se za web dizajn. Smatramo da je dizajnerima srodnija animacija nego web dizajn (html, css, JavaScript...). Upravo zbog ove problematike, domaće i strano tržište vapi za Motion Graphic Dizajnerima, što potkrepljujemo sa sajtom: Motionographer Jobs.

SADRŽAJ AFTER EFFECTS PRO KURSA

After Effects, Osnovni, Srednji i Napredni nivo

Upoznavanje sa interfejsom i radnim okruženjem, Kreiranje Kompozicije i planiranje, Upoznavanje i rad sa Solid i Shape layerima, Rad sa Keyfram-ovima i Graph Editorom, Uvoz videa, slika i audio fajlova, Korišćenje Track Matte i Blending Mode, Parenting i Null Objects, Adjustment Layer, kolor korekcija, Rotoscoping, Rotoskopija sa Mocha programom, Stabilizacija videa, Tracking i 3D Tracking, Time remapping (usporenje (slow motion) i ubrzanje videa), Freeze frame, Chroma key (uklanjanje zelene pozadine), 3D lejer animacija, Korišćenje kamere i svetla, Pre-compose, Motion Graphics - 2D i 3D animacija sa Photoshop, Illustrator fajlovima i Shape layerima, Tekst animacija, Kombinovanje različitog video materijala, Primena efekata, Expressions primena, Eksportovanje - renderovanje projekta za TV, YouTube, Vimeo i Socijalne mreže.

After Effects Radionica

Praktična radionica, izrada After Effects projekata (Moution Graphics, Trejler animacija, Animacija teksta, Glitch animacija). Na praktičnij radionici naučićemo vas da primenite popularne Plugin programe: Trapcode Particular i Optical Flares.

After Effects, Rigging - Animacija karaktera

Izrada After Effects projekta

Ovaj deo kursa, namenjen je za vašu prvu samostalnu izradu After Effects projekta za Videohive uz pomoć predavača.

Kreiranje Tutoriala za kupce

Tutorial je obavezan za svaki After Effects projekat. Naućićemo vas kako da kreirate video tutorijale za vaše projekte.

Pravila, priprema fajlova i slanje projekta

Upoznavanje sa Videohive pravilama za pripremu i postavljanje vašeg projekta, Copyright-om, Kreiranje autorskog profila na Videohive, i načinom preusmeravanja zarađenog novca na vaš devizni žiro račun.

Predavač Saša Pazarski

deset godina iskustva u programu After Effects. Radio špice za firme poput Exit, Carlsberg, Coca Cola, Imlek, Tuborg, LAV, Somersby, Honda, Fiat, EuroJet i mnoge druge. Portfolio predavača možete pogledati na našem Vimeo kanalu.

Payoneer Master card

Upoznaćemo vas sa Payoneer Master karticom, otvaranje deviznog računa, povezivanje vaše Master kartice sa Videohive, preusmeravanje novca na karticu i podizanje novca. Više o tome >>>

I posle kursa Pomoć

Svim našim polaznicima po završetku kursa, stojimo na raspolaganju. Ne možete da rešite problem? Donesite vaš projekat i rado ćemo vam pomoći.

potreban after effects dizajner

Cenovnik za GRUPNI After Effects Pro kurs

Cena za grupni kurs Akontacija
550 € 5.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu.
Mogućnost plaćanja čekovima gradjana u 2 rate
UPLATNICA

INDIVIDUALNI AFTER EFFECTS PRO KURS

60 školskih časova Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 11:30–13:45, 14:00–16:15 i 17:00–19:15

Cenovnik za individualni After Effects Pro kurs

Cena Akontacija
690 € 5.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu.
Mogućnost plaćanja čekovima gradjana u 2 rate
UPLATNICA