Nudimo Vam mogućnost da naučite program, Adobe After Effects kroz veliki broj praktičnih vežbi, i upoznamo sa freelancer zaradom na najvećoj svetskoj Motion Graphics pijaci Videohive. Sajt Videohive, Australijske firme Envato market, nudi usluge prodaje After Effects projekata. Cilj ovog kursa je, da vas usmerimo i pripremimo za izradu samostalnih After Effects projekata i prodaju na Videohive sajtu.

Na kursu prelazite sve nivoe: osnovni, srednji i napredni

Kurs je osmišljen tako da posle obuke možete samostalno kreirati After Effects projekete, bilo za klijente ili prodaju na pijaci Videohive.

2d animacija

Sve što vam je potrebno za kurs je, dobar kućni računar (na kursu radite na našim računarima), After Effects program, internet, osrednje poznavanje engleskog jezika, volja za učenjem i radom. Naše je da vas naučimo da brzo i kvalitetno radite u programu kroz veliki broj časova radionice. Upoznaćemo vas sa načinom izrade template projekata i dodatnim Plugin programima koji su srž svake animacije.

After Effects je najpopularniji program za izradu specijalnih efekata u video Post-produkciji. Koristi se za izradu, animiranih filmova, reklama, špica, spotova, trejlera, filmskih efekata, prezentacija i dr. Iz tog razloga Videohive dnevno proda na stotine projekata.

Dokaz da posle kursa možete da isplatite cenu kursa, i nastavite sa radom i zaradom u After Effects programu je upravo naš projekat "65 Matte Transitions with 10 Animated Titles" postavljen na Videohive sajtu. Klikom na sliku ispod, možete videti koliko smo puta prodali projekat i po kojoj ceni.

videohive level3

Grupni Kurs traje:

75 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje pet nedelja

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows ili OS, poželjno Photoshop ili Illustrator program.
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Uverenje o završenom kursu

na srpskom i engleskom jeziku.

After Effects, Osnovni, Srednji i Napredni nivo

Upoznavanje sa interfejsom i radnim okruženjem, Kreiranje Kompozicije i planiranje, Upoznavanje i rad sa Solid i Shape layerima, Rad sa Keyfram-ovima i Graph Editorom, Uvoz videa, slika i audio fajlova, Korišćenje Track Matte i Blending Mode, Parenting i Null Objects, Adjustment Layer, kolor korekcija, Rotoscoping, Stabilizacija videa, Tracking i 3D Tracking, Time remapping (usporenje (slow motion) i ubrzanje videa), Freeze frame, Chroma key (uklanjanje zelene pozadine), 3D lejer animacija, Korišćenje kamere i svetla, Pre-compose, Motion Graphics - 2D i 3D animacija sa Photoshop, Illustrator fajlovima i Shape layerima, Tekst animacija, Kombinovanje različitog video materijala, Primena efekata, Expressions primena, Eksportovanje - renderovanje projekta za TV, YouTube, Vimeo i Socijalne mreže.

After Effects Radionica

Praktična radionica, izrada After Effects projekata (Moution Graphics, Trejler animacija, Animacija teksta, Glitch animacija). Na praktičnij radionici naučićemo vas da primenite popularne Plugin programe: Trapcode Particular i Optical Flares.

After Effects, Rigging - Animacija karaktera

Za animaciju karaktera učimo plugin Duik Bassel 2 koji možete da preuzmete OVDE.

Izrada After Effects projekta

Ovaj deo kursa, namenjen je za vašu prvu samostalnu izradu After Effects projekta za Videohive uz pomoć predavača.

Kreiranje Tutoriala za kupce

Tutorial je obavezan za svaki After Effects projekat. Naućićemo vas kako da kreirate video tutorijale za vaše projekte.

Pravila, priprema fajlova i slanje projekta

Upoznavanje sa Videohive pravilama za pripremu i postavljanje vašeg projekta, Copyright-om, Kreiranje autorskog profila na Videohive, i načinom preusmeravanja zarađenog novca na vaš devizni žiro račun.

Predavač Saša Pazarski

Petnaest godina iskustva u programu After Effects. Radio špice za firme poput Exit, Carlsberg, Coca Cola, Imlek, Tuborg, LAV, Somersby, Honda, Fiat, EuroJet i mnoge druge. Portfolio predavača možete pogledati na našem Vimeo kanalu.

Payoneer Master card

Upoznaćemo vas sa Payoneer Master karticom, otvaranje deviznog računa, povezivanje vaše Master kartice sa Videohive, preusmeravanje novca na karticu i podizanje novca. Više o tome >>>

I posle kursa Pomoć

Svim našim polaznicima, po završetku kursa, stojimo na raspolaganju. Ne možete da rešite problem? Donesite vaš projekat i rado ćemo vam pomoći.

ONLINE AFTER EFFECTS PRO KURS

Individualno ili grupno UŽIVO predavanje je jeftin i komforan način obuke iz vaše fotelje. Za ovakav vid kursa potrebno je da imate internet konekciju, mikrofon ili web kameru, kao i instaliran After Effects program.

Efekat OnLine kursa je isti kao i kad dolazite na nastavu u našu školu.

Prednost OnLine kursa:

  • Interakcija izmedju predavača i polaznika kursa putem interneta
  • možete snimati sva naša predavanja u video formatu
  • ne trošite vreme na zapisivanje beleški
  • štedite vremene i novac na svakodnevne dolaske i odlaske

Možete birati sa kojim programom želite LIVE predavanje, Skype ili TeamViewer. Oba programa su besplatna, lako se instaliraju i koriste. Za polaznike kojima je potrebna pomoć pri instalaciji, održaćemo kratak besplatan kurs.

Grupni individualni Online kurs predajemo preko Zoom aplikacije.

P.S. Snimljeni video materijal sa kursa postaje vaše vlasništvo, ali ga ne smete deliti sa drugima, postavljati na YouTube ili neke druge društvene mreže.

PRVA TRI ŠKOLSKA ČASA SU BESPLATNA

Smatramo da za prva tri školska časa polaznik kursa može oceniti, da li mu odgovara način predavanja ili ne odgovara. Ukoliko odgovara uplaćuje ceo iznos kursa, ukoliko ne odgovara, kurs se prekida i nije dužan da plaća.

Cenovnik za GRUPNI After Effects Pro kurs

Cena Akontacija
Kod nas 500€ Za grupu je potrebno minimalno 3 polaznika.
Za polaznike van Beograda potrebno je prijaviti minimalno 4 polaznika.
Online kurs 500€
In House kurs za firme 550€

Celokupan iznos kursa potrebno je uplatiti pre početka zakazanog kursa.
Akontacija iznosi 6.000 dinara po polazniku i uračunata je u cenu kursa.

Za firme iz Srbije cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu.
Za firme iz inostranstva plaćanje je u evrima (swift iban account).

Za kurseve van Beograda, u cenu nije uračunat hotelski smeštaj za predavača, 3 obroka i prevoz.

UPLATNICA

INDIVIDUALNI AFTER EFFECTS PRO KURS / jedan ili dva polaznika

60 školskih časova Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 13:00–15:15, 16:30–18:45 i 19:15–21:30 časova.

Cenovnik za individualni After Effects Pro kurs

Kod nas 690€ Akontacija
Online kurs 690€ 6.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
In House (dolazak kod vas) 790€

Cene su za jednog polaznika.
Maksimalan broj polaznika za individualni kurs su dva polaznika.

Prva tri časa su besplatna.

Fizička lica mogu izvršiti plaćanje čekovima u 3 mesečne rate. Kursevi na koje dajemo popust ne mogu se plaćati u ratama.
Cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu.

UPLATNICA