Web kurs

Kurs sadrži sve potrebne i popularne programe za izradu statičkih i dinamičkih Web prezentacija + Web radionicu, na kojoj stičete praksu i mogućnost samostalnog kreiranja Web prezentacija. Na kursu ćete naučiti osnovni, srednji i napredni nivo programa Photoshop i Dreamweaver, najnovije Web tehnologije za izradu web sajta kao što su HTML5, CSS3, integracija JavaScript-ova, YouTube videa, share Facebook i SEO.

Grafički kurs

Namenjen je za polaznike koji žele da se bave grafičkim dizajnom i pripremom za štampu. Kurs obuhvata osnovni, srednji i napredni nivo Adobe programa. Programi koji se uče na kursu su: Photoshop, Illustrator, InDesign i priprema za ofset i digitalnu štampu. Prednosti Adobe paketa su u kompatibilnosti programa bilo da se radi o grafici, Webu ili videu. Adobe paket je dans jedan od najtraženijih programa u svetu.

Video Produkcija kurs

Kurs koji će cas osposobiti da se samostalno bavite video produkcijom. Snimite vaš projekat, odradite špicu i specijalne efekte u programu After Effects i uradite profesionalnu montažu u programu Adobe Premiere.

photoshop kurs beograd

Photoshop kurs

Koristi se u širokom rasponu projekata, od retuširanja i korekcije digitalnih fotografija, obrade slike, izrade fotomontaže, do dizajniranja i kreiranja grafike za različite namene.

illustrator kurs beograd

Illustrator kurs

Vektorski program za crtanje i pripremu za štampu, omogućuje nam da dizajniramo kataloge, logotipe, flajere, facikle, ambalažu, plakate... i pripremite vaše radove za štampu.

indesign kurs beograd

InDesign kurs

DTP (Desktop Publishing), stono izdavaštvo. Program namenjen za prelom teksta i grafički dizajn za časopise, magazine, knjige, novine bilo da se radi o štamparskom ili digitalnim izdanju.

Upis je u toku! prijavi se OnLine Rezervacija mesta za sve naše kurseve je 5.000 dinara i uključena je u cenu kursa

kurs priprema za stampu

Grafička radionica kurs

Da bi pohađali ovaj kurs morate dobro poznavati ili završiti kurseve kod nas iz programa:Photoshop, Illustrator i Indesign. Kurs je namenjen za praktično usavršavanje polaznika.

dreamweaver beograd kurs

Dreamweaver kurs

Program za izradu Web prezentacija sadrži sve potrebne alate za izradu HTML stranica sa kombinacijom CSS-a, manipulacijama Javascript biblioteka, postavljanje i ažuriranje na Web serveru.

joomla kurs

Joomla kurs

program za zahtevnije dinamičke Web prezentacije, koji nam omogućuje lako ažuriranje stranica i korišćenje gotovih PHP aplikacija. Joomla spada u vodeće CMS programe.

Adobe premiere cs6 casovi

Premiere kurs

Program za video montažu. Vaše video snimke možete na profesionalan način da montirate, dodajete i obrađujete zvuk, koristite filtere i digitalne efekate. Velilki broj televizijskih kuća upravo radi u ovom programu.

after effects skola

After Effects kurs

Program za kreiranje animacija, specijalnih efekata za TV i Internet. Možete napraviti komercijalne i muzičke video spotove, složene animacije, banere za Internet, specijalne efekte za film, TV špice, reklame i drugo..

Adobe premiere cs6 casovi

Photoshop Retušing i Specijalni efekti

Kurs koji će vas ostaviti bez daha. Ukoliko ste poznavalac Photoshop programa i želite da naučite profesionalne tehnike retuširanja slika uz dodavanje specijalnih efekata, onda je ovo kurs za vas.