Video Post-produkcija je paket kurs koji vam nudi mogućnost, da za mesec dana, po jeftinijoj ceni, savladate dva programa. Program za video montažu Adobe Premiere Pro i program za animaciju Adobe After Effects.

Nudimo Vam jedinstveni kurs na kojem ćete savladati pojedinačne i objedinjene tehnike video montaže i animacije. Pogledajte naš VIDEO PORTFOLIO (Video produkcijska kuća Firma Creativa je u sklopu LEVEL3 centra.

Radi se isključivo sa malim grupama 2-4 polaznika, što ujedno garantuje i uspeh u savladavanju programa.

Na kursu prelazite sve nivoe programa: osnovni, srednji i napredni (radionica)

ŠTA GARANTUJE USPEH VAŠEG OBRAZOVANJA ?Naše dugogodišnje iskustvo i rad sa klijentima kao što su: Coca Cola, Tuborg, Exit, Somersby, Carlsberg, Fiat, Honda, Jägermeister i dr.
Kliknite mišem i pogledajte portfolio na našem Vimeo kanalu.

Kurs traje 60 školska časa

Dani: Svaki radni dan (ponedeljak–petak). Trajanje kursa mesec dana..
Termini: 09:00–11:15, 11:30–13:45, 14:00–16:15 i 17:00–19:15 časova
Efikasan rad sa grupom od 3 do 4 polaznika.

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows ili OS. Poželjno ali nije obavezno, Photoshop ili Illustrator program.
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Uverenje

Level3 škole računara, na srpskom i engleskom jeziku.

PREMIERE PRO montaža video materijala, slike i zvuka - 30 školskih časova.

Osnovni, Srednji i Napredni nivo.

Program Adobe Premiere Pro je namenjen za montažu snimljenog video materijala, slike i zvuka. Koristi se u većini filmskih, produkcijskih kuća i TV stanica.
Montaža je mnogo više, jer od nje zavisi uspeh vaše Video produkcije. Od snimaka možete kreirati dobar film ili dosadan. Montaža je uvek vrsta manipulacije gledaoca jer izborom kadrova može se prikazom dati novi smisao ili promeniti emocionalni naboj. Montaža određuje dramaturgiju, ritam priče, postavku zvuka i eventualnu korekciju slike.

Upoznavanje sa interfejsom programa, Pojmovi digitalnih formata, Upoznavanje sa alatima i paletema, Kreiranje Sekvence i postavka osnovnih parametara, Uvoz video materijala, slika i zvuka. Rad sa Source Monitor i Program monitor, Timeline i njegovi alati za montažu. Tehnike montaže, Primena tranzicija, Kreiranje titlova, Rad sa efektima, Multi Camera montaža, Rada sa zvukom, Uklanjanje šuma, Izrada finalnog miksa, Napredne tehnike montaže, Napredne tehnike Kolor korekcije i korišćenje LUTs, Uvoz Photoshop i Illustrator fajlova, povezivanje sa programom After Effects. Eksportovanje materijala za TV, YouTube, Vimeo i Socijalne mreže.

AFTER EFFECTS / Motion Graphic - 30 školskih časova.

Osnovni, Srednji i Napredni nivo.

Adobe After Effects je moćan program za kreiranje 2D, 3D animacija i specijalnih efekata za TV i Internet. Generiše izlaz najvišeg mogućeg kvaliteta u željenoj rezoluciji, tako da je idealan za grafičke dizajnere, animatore i montažere. Možete napraviti komercijalne i muzičke video spotove, složene animacije, specijalne efekte za film, TV špice, reklame i drugo.

Upoznavanje sa interfejsom i radnim okruženjem, Kreiranje Kompozicije i planiranje, Upoznavanje i rad sa Solid i Shape layerima, Rad sa Keyfram-ovima i Graph Editorom, Uvoz videa, slika i audio fajlova, Korišćenje Track Matte i Blending Mode, Parenting i Null Objects, Adjustment Layer, kolor korekcija, Rotoscoping, Rotoskopija sa Mocha programom, Stabilizacija videa, Tracking i 3D Tracking, Time remapping (usporenje (slow motion) i ubrzanje videa), Freeze frame, Chroma key (uklanjanje zelene pozadine), 3D lejer animacija, Korišćenje kamere i svetla, Pre-compose, Motion Graphics - 2D i 3D animacija sa Photoshop, Illustrator fajlovima i Shape layerima, Tekst animacija, Kombinovanje različitog video materijala, Primena efekata, Expressions primena, Eksportovanje - renderovanje transparentnih fajlova za Premiere Pro i druge editing programe, TV, YouTube, Vimeo i Socijalne mreže.

I to nije sve!

Svim našim budućim polaznicima kursa "Video Post-produkcija", nudimo besplatno savetovanje oko izbora fotoaparata, video kamere, objektiva, rasvete, video opreme i računara. Slobodno nam se obratite telefonom ili svratite do našeg školskog centra (Brankova 32, Beograd). Tel: 011 2629 446, 011 2629 385, Mob: 063 758 3223

Cenovnik za grupni kurs Video Post-produkcija

Cena Akontacija / rezervacija mesta
410 € 5.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Doplata za After Effects Pro (radionica 30 školskih časova) iznosi 210 €.
Za organizovane grupe (3-4 polaznika) nudimo 5-10% popusta
Mogućnost plaćanja u 2 rate čekovima građana.
Cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu.
UPLATNICA

INDIVIDUALNI KURS VIDEO POST-PRODUKCIJA

51 školskih časova Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 11:30–13:45, 14:00–16:15, 17:00–19:15 i 19:30–21:45

Cenovnik za individualni kurs Post-produkcija

Cena Akontacija / rezervacija mesta
500 € 5.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Doplata za After Effects Pro (radionica traje + dve nedelje, 30 školskih časova) iznosi 290 €.
Mogućnost plaćanja čekovima gradjana u 2 rate
Cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu.
UPLATNICA