Montaža nije samo spajanje snimljenog materijala. Montaža je mnogo više, jer o njoj zavisi uspeh vašeg videa. Od identičnih snimaka možete kreirati odličan film ili dosadan, negledljiv ili gledljiv. Na kursu ćemo vas naučiti pravilno da montirate vaše video snimke, kombinujete sa slikama i zvukom, pravilno odradite kolor korekciju i publikujete za TV ili YouTube (Vimeo).

Kurs sadrži: osnovni, srednji i napredni nivo

PREPORUČUJEMO VIDEO POST-PRODUKCIJA KURSIsti fond časova po jeftinijoj ceni. Programe za Video Post-produkciju koje ćete savladati na našem kursu su: Adobe Premiere Pro i After Effects.

Grupni kurs traje 30 školskih časova

Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje dve nedelje.

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows, poželjno znanje Photoshop-a
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Uverenje

Level 3 škole računara, na srpskom jeziku.

ONLINE PREMIERE PRO KURS

Individualno ili grupno UŽIVO predavanje je jeftin i komforan način obuke iz vaše fotelje. Za ovakav vid kursa potrebno je da imate internet konekciju, mikrofon ili web kameru, kao i instalirane programe: Premiere Pro i Media Encoder.

Efekat OnLine kursa je isti kao i kad dolazite na nastavu u našu školu.

Prednost OnLine kursa:

  • Interakcija izmedju predavača i polaznika kursa putem interneta
  • možete snimati sva naša predavanja u video formatu
  • ne trošite vreme na zapisivanje beleški
  • štedite vremene i novac na svakodnevne dolaske i odlaske

Možete birati sa kojim programom želite LIVE predavanje, Skype ili TeamViewer. Oba programa su besplatna, lako se instaliraju i koriste. Za polaznike kojima je potrebna pomoć pri instalaciji, održaćemo kratak besplatan kurs.

Grupni individualni Online kurs predajemo preko Zoom aplikacije.

P.S. Snimljeni video materijal sa kursa postaje vaše vlasništvo, ali ga ne smete deliti sa drugima, postavljati na YouTube ili neke druge društvene mreže.

PRVA TRI ŠKOLSKA ČASA SU BESPLATNA

Smatramo da za prva tri školska časa polaznik kursa može oceniti, da li mu odgovara način predavanja ili ne odgovara. Ukoliko odgovara uplaćuje ceo iznos kursa, ukoliko ne odgovara, kurs se prekida i nije dužan da plaća.

Uvod i sadržaj Premiere kursa

30 školskih časova

Digitalni video je prisutan svuda oko nas, od amaterskih snimaka na YouTube, snimanja familijarnih događaja sve do profesionalnih TV emisija, filmova, reklamnih poruka i manifestacija. Program Adobe Premiere Pro je namenjen za montažu snimljenog video materijala, slike i zvuka. Koristi se u većini filmskih, produkcijskih kuća i TV stanica.
Montaža je mnogo više, jer od nje zavisi uspeh vašeg videa. Od snimaka možete kreirati dobar film ili dosadan. Montaža je uvek vrsta manipulacije gledaoca jer izborom kadrova može se prikazom dati novi smisao ili promeniti emocionalni naboj. Montaža određuje dramaturgiju, ritam priče, postavku zvuka i kolor korekciju.

30 školskih časova

Upoznavanje sa interfejsom programa, Pojmovi digitalnih formata, Upoznavanje sa alatima i paletema, Kreiranje Sequence i postavka osnovnih parametara, Uvoz video materijala, slika i zvuka. Kombinovanje sa Photoshop i Illustrator fajlovima, Rad sa Source Monitor. Timeline i njegovi alati za montažu. Tehnike montaže, Pravilan rez, Source monitor, Program monitor, Reference monitor, Multi-Camera, Rad sa 4K video fajlovima i kreiranje Proxies fajlova, Primena tranzicija, Kreiranje titlova, Rada sa zvukom, Izrada finalnog miksa, Kreiranje animiranih klipova, Napredne tehnike montaže, Pravilna kolor korekcija (Lumetri) i korišćenje LUTs fajlova, Rad sa efektima, linkovanje sa After Effects projektom. Rendering, eksportovanje za TV, YouTube, Vimeo i Socijalne mreže.

  • Video fajlove: Pal DV, HD i 4K.
  • Gotove Presets tranzicije
  • Glich, Bokeh, Light Leak i FilmElement video fajlove
  • 20 Audio fajlova kreiranih za vas
  • Primere i vežbe sa kursa.

Cenovnik za grupni Premiere Pro kurs

Cena Akontacija
Kod nas 19.900 dinara 5.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Minimalno 3 polaznika
Maksimalno 4 polaznika
Online kurs 19.900 din.
In House za firme 23.900 dinara
UPLATNICA

INDIVIDUALNI PREMIERE PRO KURS

21 školskih časova. Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 11:30–13:45, 14:00–16:15, 17:00–19:15 i 19:30–21:45 časova

Cenovnik za individualni Premiere Pro kurs

Cena Akontacija
Kod nas 22.900 dinara 5.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Online kurs 22.900 dinara
In House (dolazak kod vas) 29.900 dinara
UPLATNICA