kurs illustrator

Adobe Illustrator je vektorski program za crtanje. Koristi se za iscrtavanje grafičkog standarda, dizajn kataloga, plakata, postera, flajera, korica za knjige, ambalaže i dr. Kompatibilan je sa Photoshop, InDesign, Premiere i After Effects programima. Upravo ta kompatibilnost ga čini najpraktičnijim vektorskim programom.

Kurs traje:

30 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje dve nedelje.
Termin za grupni kurs je od: 19:30–21:45 časova

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows, tekst procesor MS Word, poželjno znanje Photoshop-a
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Sertifikat

Level3 škole računara, na srpskom i engleskom jeziku.

Portfolio našeg predavača

15 godina iskustva u programu Illistrator. Mali je prostor za portfolio našeg predavača na ovoj Web stranici, zato je najbolje da pogledate deo Portfolia OVDE

30 školskih časova

Kurs sadrži osnovni, srednji i napredni nivo Illustratora. Prelaze se sve oblasti, kao i priprema za štampu. Koristeći Illustrator u mogućnosti ste dizajnirati logotipe, oglase, brošure, plakate, vektorske ilustracije i bilo koja druga dizajnerska rešenja namjenjena za štampu, elektronsko izdavaštvo ili web.

30 školskih časova

Upoznavanje sa interfejsom programa, Uvod u Vektorsku grafiku i razlika u odnosu na rasterske programe, Podešavanje Illustratora, Upoznavanje sa grafičkim formatima, Upoznavanje sa alatima, crtanje osnovnih objekata, transformacije, poravnanje, grupisanje objekata, Spajanje, isecanje i razdvajanje objekata (Palete: Transform, Align, Pathfinder), Dupliranje, Primena boja i paleta, Gradient, Senčenje pomoću Mesh i Blend alatki, Uvoz teksta, Art tekst, Paragraf tekst, Tekst po krivoj liniji, Rad sa krivama i tačkama (Path), Paleta Stroke, Korištenje slojeva (Layers) i palete Appearance, Uvoz slika, Primena Clipping mask i Compound Path alatki, Paleta Attributes (overprint), Korišćenje i kreiranje četkica, Izvoz crteža u ostale grafičke formate, Vektorski Efekti i 3D, Vektorizacija slika, Print i Priprema za štampu.

  • DVD sa primerima i vežbama sa kursa
  • katalog rađen u Illustrator-u (otvoreni fajl)

ONLINE ILLUSTRATOR KURS

Individualno ili grupno UŽIVO predavanje je jeftin i komforan način obuke iz vaše fotelje. Za ovakav vid kursa potrebno je da imate internet konekciju, mikrofon ili web kameru, kao i instalirane programe: Illustrator i Acrobat Pro.

Efekat OnLine kursa je isti kao i kad dolazite na nastavu u našu školu.

Prednost OnLine kursa:

  • Interakcija izmedju predavača i polaznika kursa putem interneta
  • možete snimati sva naša predavanja u video formatu
  • ne trošite vreme na zapisivanje beleški
  • štedite vremene i novac na svakodnevne dolaske i odlaske

Možete birati sa kojim programom želite LIVE predavanje, Skype ili TeamViewer. Oba programa su besplatna, lako se instaliraju i koriste. Za polaznike kojima je potrebna pomoć pri instalaciji, održaćemo kratak besplatan kurs.

P.S. Snimljeni video materijal sa kursa postaje vaše vlasništvo, ali ga ne smete deliti sa drugima, postavljati na YouTube ili neke druge društvene mreže.

PRVA TRI ŠKOLSKA ČASA SU BESPLATNA

Smatramo da za prva tri školska časa polaznik kursa može oceniti, da li mu odgovara način predavanja ili ne odgovara. Ukoliko odgovara uplaćuje ceo iznos kursa, ukoliko ne odgovara, kurs se prekida i nije dužan da plaća.

Cenovnik za grupni Illustrator kurs

Cena Akontacija
Kod nas 14.900 din.

5.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Minimalno 3 polaznika

In House kurs za firme 16.900 din.
UPLATNICA

INDIVIDUALNI ILLUSTRATOR KURS

21 školskih časova Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 13:00–15:15, 16:30–18:45 i 19:15–21:30 časova.

Cenovnik za individualni Illustrator kurs

Cena Akontacija
Kod nas 22.900 din.

5.000 dinara

Akontacija je uračunata u cenu

Online kurs 22.900 din.
In House (dolazak kod vas) 29.900 din.
UPLATNICA