kurs indesign

InDesign nudi preciznu kontrolu nad tipografijom i bogatstvo alata za dizajn i kontrolu preloma publikacija namenjenih ne samo za štampu već i za digitalna izdanja. Nakon kursa polaznici će biti u mogućnosti sami da izvrše prelom svih vrsta publikacija koje su namenjene za štampano ili digitalno izdanje.

Kurs traje:

18 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje 6 radnih dana..
Termin za grupni kurs je od: 19:30–21:45 časova

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows, tekst procesor MS Word, poželjno znanje Photoshop-a
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Sertifikat

Level3 škole računara, na srpskom i engleskom jeziku.

Portfolio našeg predavača

ENGLESKO - SRPSKI frazeološki rečnik (2000 strana), 1000 ZAŠTO - 1000 ZATO, Najveća knjiga na svetu, OKSFORDSKA Enciklopedija (672 strane), Od ideje do štampe, Auto CAD verzije, 2000, 2002 i 2006 (preko 3000 strana), U potrazi za TUTANKAMONOM, Enciklopedija sobnog bilja, Misterije istorije i na desetine drugih poznatih knjiga.

Uvod i sadržaj InDesign CS6 kursa

18 školskih časova

Adobe InDesign Vam omogućava profesionalno stono izdavaštvo. Program je namenjen za prelom teksta u novinama, knjigama, časopisima i sve ono što ima potrebu za vrhunskim dizajnom višestraničnih dokumenata. Kurs sadrži osnovni, srednji i napredni nivo InDesign-a. Prelaze se sve oblasti, kao i priprema za štampu. Posle kursa možete prelamati tekst za novine, knjige, časopise i sve ono što ima potrebu za vrhunskim dizajnom višestraničnih dokumenata.

24 školska časa

Osnovni alati, Uvoz teksta, Osnove Formatiranje karaktera i pasusa, Kreiranje stilova karaktera, stilova pasusa i stilova objekta. Primena stilova na tekst i slike, Umetanje, uklanjanje i razmeštanje stranica, Isticanje teksta brojevima i specijalnim simbolima, Rad sa kolonama, Upoznavanje sa Master stranicama, Dodeljivanje Master stranica, Numerisanje stranica, zaglavlje i podnožje stranica, Kreiranje fusnota, Uvoz slika i Paleta links, Kompatibilnost Illustratora i Photoshopa sa InDesign-om, Rad sa bojama, Dodeljivanje Transparentnosti, Crtanje i rad sa Pathovima, Kreiranje tabela, Uvoz Excel-ovih fajlova, Uvoz Word-ovih tabela, Kreiranje Book palete, dodeljivanje stilova i boja ostalim dokumentima, Kreiranje Sadržaja, Generisanje knjige, Print i Priprema za štampu.

  • DVD sa primerima i vežbama sa kursa
  • katalog rađen u InDesign-u (otvoreni fajl)

Cenovnik za grupni InDesign kurs

Cena Akontacija
12.900 dinara 5.000 dinara
UPLATNICA Akontacija je uračunata u cenu

INDIVIDUALNI INDESIGN KURS

18 školskih časova Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 11:30–13:45, 14:00–16:15, 17:00–19:15 i 19:30–21:45 časova

Cenovnik za individualni InDesign kurs

Cena Akontacija
20.900 dinara 5.000 dinara
UPLATNICA Akontacija je uračunata u cenu