kurs indesign

InDesign nudi preciznu kontrolu nad tipografijom i bogatstvo alata za dizajn i kontrolu preloma publikacija namenjenih ne samo za štampu već i za digitalna izdanja. Nakon kursa polaznici će biti u mogućnosti sami da izvrše prelom svih vrsta publikacija koje su namenjene za štampano ili digitalno izdanje.

Kurs traje:

15 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje 5 radnih dana..
Termin za grupni kurs je od: 19:30–21:45 časova

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows, tekst procesor MS Word, poželjno znanje Photoshop-a
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Sertifikat

Level3 škole računara, na srpskom i engleskom jeziku.

Portfolio našeg predavača

ENGLESKO - SRPSKI frazeološki rečnik (2000 strana), 1000 ZAŠTO - 1000 ZATO, Najveća knjiga na svetu, OKSFORDSKA Enciklopedija (672 strane), Od ideje do štampe, Auto CAD verzije, 2000, 2002 i 2006 (preko 3000 strana), U potrazi za TUTANKAMONOM, Enciklopedija sobnog bilja, Misterije istorije i na desetine drugih poznatih knjiga.

POLAZNICI DOBIJAJU VEŽBE U VIDEO FORMATU

Sve vežbe su snimljene u video formatu, što će svakako olakšati polaznicima da ovladaju ovim programom i steknu praksu iz grafičkog dizajna.

Uvod i sadržaj InDesign CC2017 kursa

Adobe InDesign Vam omogućava profesionalno stono izdavaštvo. Program je namenjen za prelom teksta za novine, knjige, časopise, kataloge ii sve što ima potrebu za vrhunskim dizajnom višestraničnih dokumenata. Kurs sadrži osnovni, srednji i napredni nivo InDesign-a. Prelaze se sve oblasti, kao i priprema za štampu.

15 školskih časova

Osnovni alati, Uvoz teksta, Osnove Formatiranje karaktera i pasusa, Kreiranje stilova karaktera, stilova pasusa i stilova objekta. Primena stilova na tekst i slike, Umetanje, uklanjanje i razmeštanje stranica, Isticanje teksta brojevima i specijalnim simbolima, Rad sa kolonama, Upoznavanje sa Master stranicama, Dodeljivanje Master stranica, Numerisanje stranica, zaglavlje i podnožje stranica, Kreiranje fusnota, Uvoz slika i Paleta links, Kompatibilnost Illustratora i Photoshopa sa InDesign-om, Rad sa bojama, Dodeljivanje Transparentnosti, Crtanje i rad sa Pathovima, Kreiranje tabela, Uvoz Excel-ovih fajlova, Uvoz Word-ovih tabela, Kreiranje Book palete, dodeljivanje stilova i boja ostalim dokumentima, Kreiranje Sadržaja, Generisanje knjige, Print i Priprema za štampu.

  • DVD sa primerima i vežbama sa kursa
  • katalog rađen u InDesign-u (otvoreni fajl)

SKYPE ONLINE GRAFIČKI KURS

Komforan način obuke iz vaše fotelje. Za ovakav vid kursa potrebno je da imate internet konekciju i instalirane programe na računaru. Način predavanja je isti kao i da dolazite u našu školu. Skype program nije komplikovan i ukoliko ga ne poznajete održaćemo vam kratak besplatan kurs.

Cenovnik za grupni InDesign kurs

Cena Akontacija
12.900 din.

5.000 dinara

Akontacija je uračunata u cenu

In House kurs za firme 14.900 din.
UPLATNICA

INDIVIDUALNI INDESIGN KURS

15 školskih časova Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje 5 radnih dana..
Termini su od: 09:00–11:15, 13:00–15:15, 16:30–18:45 i 19:15–21:30 časova.

Cenovnik za individualni InDesign kurs

Cena Akontacija
17.900 din.

5.000 dinara

Akontacija je uračunata u cenu

Online kurs 15.900 din.
In House (dolazak kod vas) 19.900 din.
Organizujemo besplatan prevoz od, BIG Fashion – Level 3 – BIG Fashion.
Autobusi do BIG Fashion, 16, 23, 25, 32, 35, 74 i 202.
Ukolliko dolazite sopstvenim prevozom, obezbeđen vam je parking mesto ispred škole.
UPLATNICA