Photoshop je vodeći program u svetu za obradu slika, i primenu grafičkog dizajna. Njegova logika, stabilnost i kompatibilnost sa drugim Adobe programima daje mu pravo da glasi za najbolji program u svom domenu.

Na kursu ćete preći osnovni, srednji i napredni nivo koji uključuje radionicu (dizajn flajera i plakata) i profesionalni retušing slika.

Pogledajte video radionicu sa Photoshop kursa

Kurs obuhvata osnovni, srednji i napredni nivo.

Kurs traje:

30 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje dve nedelje.
Termin za grupni kurs je od: 19:30–21:45 časova

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows.
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Sertifikat

Level3 škole računara, na srpskom i engleskom jeziku.

Portfolio našeg predavača

18 godina iskustva u programu Photoshop. Sertifikat ACE (Adobe Certified Expert). Mali je prostor za portfolio našeg predavača na ovoj Web stranici, zato je najbolje da pogledate deo Portfolia OVDE

Uvod i sadržaj Photoshop kursa

30 školskih časova

Kurs sadrži osnovni, srednji i napredni nivo Photoshopa. Prelaze se sve oblasti, kao i priprema za digitalnu štampu. Po završetku ovog kursa moći ćete sa lakoćom retuširati fotografije, dizajnirati, koristiti razne efekte, uređivati tekst, izvoditi korekciju boja i tonova i efektno upotrebljavati filtere.

30 školskih časova

Upoznavanje sa interfejsom programa, Podešavanje programa, Pojam rezolucije, upoznavanje sa bojama (Grayscale, RGB, CMYK) i profilima, Korišćenje gradienta (preliva boja) i njihovo kreiranje, rad sa četkicama i njihovo kreiranje, korišćenje Patterna i njihovo kreiranje, učenje svih alata za selekciju i primena selekcija, Selekcija pomoću Quick Mask, Rad sa slojevima (Layers), Spajanje Layers-a, Layers stilovi, korišćenje Layer maski i Clipping maski, Korišćenje kanala i Pantone boja, Upotreba vektorskih alata i rad sa Patovima, Uvoz vektorske grafike (Corel Draw, Illustrator), Formatiranje teksta, Paleta History i Snapshot, Korišćenje i kreiranje Akcija, Obrada fotografija, Adjustments, Retuširanje slika, Uklanjanje ogrebotina, Upotreba Filtera, Isecanje i optimizacija slilka za Web, Priprema fajlova za ostale grafičke programe, Priprema fajlova za digitalnu štampu.

  • Primere i vežbe
  • Plakat rađen u Photoshop-u (otvoreni fajl)
  • 50 Photoshop stilova i akcija

POSLE PHOTOSHOP KURSA PREPORUČUJEMO VAM JEDINSTVENI KURS ZA USAVRŠAVANJE

photoshop obuka

ONLINE PHOTOSHOP KURS

Individualno ili grupno UŽIVO predavanje je jeftin i komforan način obuke iz vaše fotelje. Za ovakav vid kursa potrebno je da imate internet konekciju, mikrofon ili web kameru, kao i instaliran Photoshop program.

Efekat OnLine kursa je isti kao i kad dolazite na nastavu u našu školu.

Prednost OnLine kursa:

  • Interakcija izmedju predavača i polaznika kursa putem interneta
  • možete snimati sva naša predavanja u video formatu
  • ne trošite vreme na zapisivanje beleški
  • štedite vremene na dolaske i odlaske

Možete birati sa kojim programom želite LIVE predavanje, Skype ili TeamViewer. Oba programa su besplatna, lako se instaliraju i koriste. Za polaznike kojima je potrebna pomoć pri instalaciji, održaćemo kratak besplatan kurs.

P.S. Snimljeni video materijal sa kursa postaje vaše vlasništvo, ali ga ne smete deliti sa drugima, postavljati na YouTube ili neke druge društvene mreže.

PRVA TRI ŠKOLSKA ČASA SU BESPLATNA

Smatramo da za prva tri školska časa polaznik kursa može oceniti, da li mu odgovara način predavanja ili ne odgovara. Ukoliko odgovara uplaćuje ceo iznos kursa, ukoliko ne odgovara, kurs se prekida i nije dužan da plaća.

Cenovnik za grupni Photoshop kurs

Cena Akontacija
Kod nas 14.900 dinara

5.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Minimalno 3 polaznika

In House za firme 16.900 dinara
UPLATNICA

INDIVIDUALNI PHOTOSHOP KURS

21 školskih časova, kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa.
Termini su od: 09:00–11:15, 13:00–15:15, 16:30–18:45 i 19:15–21:30 časova.

Cenovnik za individualni Photoshop kurs

Cena Akontacija
Kod nas 22.900 dinara

5.000 dinara

Akontacija je uračunata u cenu

Online kurs 22.900 dinara
In House (dolazak kod vas) 29.900 din.
UPLATNICA