Adobe grafički Kurs namenjen je za polaznike koji žele da se bave grafičkim dizajnom i pripremom za štampu. Programi koji se uče na kursu su: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe InDesign, priprema za štampu i praktična radionica. Kurs sadrži osnovni, srednji i napredni nivo.

Cilj ovakvog obrazovanja je da vas osposobimo da se uz pomoć računara samostalno bavite svim aspektima dizajna i stonog izdavaštva, od izrade logotipa preko primene grafičkog standarda, promotivnih materijala, plakata i bilborda, obrade fotografije, obrade teksta, izrada kataloga, knjiga i časopisa.

kurs graficki dizajn

Na kursu vas upoznajemo sa mogućnošću zarade putem Interneta. Kako da prodate svoj grafičke radove na čuvenoj pijaci dizajna ili postanete Freelancer tražećí posao na sajtu

kurs adobe

Kurs traje:

75 školskih časova
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje pet nedelja.

Potrebno predznanje:

Operativni sistem Windows i tekst procesor MS Word.
Dobro rukovanje mišem i snalaženje sa fajlovima i folderima.

Uverenje

Level3 škole računara, na srpskom jeziku.

Portfolio našeg predavača

27 godina iskustva u grafičkom dizajnu. Sertifikat ACE (Adobe Certified Expert). Mali je prostor za portfolio našeg predavača na ovoj Web stranici, zato je najbolje da pogledate deo Portfolia OVDE >>>

Photoshop + radionica i priprema za štampu, 30 školskih časova

Upoznavanje sa interfejsom programa, Podešavanje programa, Pojam rezolucije, upoznavanje sa bojama (Grayscale, RGB, CMYK) i profilima, Korišćenje gradienta (preliva boja) i njihovo kreiranje, rad sa četkicama i njihovo kreiranje, korišćenje Patterna i njihovo kreiranje, učenje svih alata za selekciju i primena selekcija, Selekcija pomoću Quick Mask, Rad sa slojevima (Layers), Spajanje Layers-a, Layers stilovi, korišćenje Layer maski i Clipping maski, Korišćenje kanala i Pantone boja, Upotreba vektorskih alata i rad sa Patovima, Uvoz vektorske grafike (Corel Draw, Illustrator), Formatiranje teksta, Paleta History i Snapshot, Korišćenje i kreiranje Akcija, Obrada fotografija, Adjustmernts, Retuširanje slika, Uklanjanje ogrebotina, Upotreba Filtera, Priprema fajlova za ostale grafičke programe, Priprema fajlova za digitalnu štampu.

Illustrator + radionica i priprema za štampu, 30 školskih časova

Upoznavanje sa interfejsom programa, Uvod u Vektorsku grafiku i razlika u odnosu na rasterske programe, Podešavanje Illustratora, Upoznavanje sa grafičkim formatima, Upoznavanje sa alatima, crtanje osnovnih objekata, transformacije, poravnanje, grupisanje objekata, Spajanje, isecanje i razdvajanje objekata (Palete: Transform, Align, Pathfinder), Dupliranje, Primena boja i paleta, Gradient, Senčenje pomoću Mesh i Blend alatki, Uvoz teksta, Art tekst, Paragraf tekst, Tekst po krivoj liniji, Rad sa krivama i tačkama (Path), Paleta Stroke, Korištenje slojeva (Layers) i palete Appearance, Uvoz slika, Primena Clipping mask i Compound Path alatki, Paleta Attributes (overprint), Korišćenje i kreiranje četkica, Izvoz crteža u ostale grafičke formate, Vektorski Efekti i 3D, Vektorizacija slika, Print i Priprema za štampu.

InDesign + radionica i priprema za štampu, 15 školskih časova

Osnovni alati, Uvoz teksta, Osnove Formatiranje karaktera i pasusa, Kreiranje stilova karaktera, stilova pasusa i stilova objekta. Primena stilova na tekst i slike, Umetanje, uklanjanje i razmeštanje stranica, Isticanje teksta brojevima i specijalnim simbolima, Rad sa kolonama, Upoznavanje sa Master stranicama, Dodeljivanje Master stranica, Numerisanje stranica, zaglavlje i podnožje stranica, Kreiranje fusnota, Uvoz slika i Paleta links, Kompatibilnost Illustratora i Photoshopa sa InDesign-om, Rad sa bojama, Dodeljivanje Transparentnosti, Crtanje i rad sa Pathovima, Kreiranje tabela, Uvoz Excel-ovih fajlova, Uvoz Word-ovih tabela, Kreiranje Book palete, dodeljivanje stilova i boja ostalim dokumentima, Kreiranje Sadržaja, Generisanje knjige, Print i Priprema za štampu.

  • Sav potreban materijal za grafičku radionicu (otvoreni fajlovi)
  • Plakat rađen u Photoshop-u (otvoreni fajl)
  • 50 Photoshop stilova i akcija
  • katalog rađen u Illustrator-u otvoreni fajl)
  • Indesign magazin (otvoreni fajl)

ONLINE GRAFIČKI KURS

Individualno ili grupno UŽIVO predavanje je jeftin i komforan način obuke iz vaše fotelje. Za ovakav vid kursa potrebno je da imate internet konekciju, mikrofon ili web kameru, kao i instalirane programe: Photoshop, Illustrator, InDesign i Acrobat Pro

Efekat OnLine kursa je isti kao i kad dolazite na nastavu u našu školu.

Prednost OnLine kursa:

  • Interakcija izmedju predavača i polaznika kursa putem interneta
  • možete snimati sva naša predavanja u video formatu
  • ne trošite vreme na zapisivanje beleški
  • štedite vremene i novac na svakodnevne dolaske i odlaske

Možete birati sa kojim programom želite LIVE predavanje, Skype ili TeamViewer. Oba programa su besplatna, lako se instaliraju i koriste. Za polaznike kojima je potrebna pomoć pri instalaciji, održaćemo kratak besplatan kurs.

P.S. Snimljeni video materijal sa kursa postaje vaše vlasništvo, ali ga ne smete deliti sa drugima, postavljati na YouTube ili neke druge društvene mreže.

PRVA TRI ŠKOLSKA ČASA SU BESPLATNA

Smatramo da za prva tri školska časa polaznik kursa može oceniti, da li mu odgovara način predavanja ili ne odgovara. Ukoliko odgovara uplaćuje ceo iznos kursa, ukoliko ne odgovara, kurs se prekida i nije dužan da plaća.

Cenovnik za grupni Adobe grafički kurs

Cena kursa Akontacija
Kod nas 34.900 din.

Za grupu je potrebno minimalno 3 polaznika.
Za polaznike van Beograda potrebno je prijaviti minimalno 4 polaznika.

Online kurs 34.400 din.
In House kurs za firme 39.900 din.

Celokupan iznos kursa potrebno je uplatiti pre početka zakazanog kursa.

Za firme iz Srbije cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu.
Za firme iz inostranstva plaćanje je u evrima (swift iban account).

Za kurseve van Beograda, u cenu nije uračunat hotelski smeštaj za predavača, 3 obroka i prevoz.

UPLATNICA

INDIVIDUALNI GRAFIČKI KURS

60 školskih časova. Kurs sadrži isti plan i program grupnog kursa.
Svaki radni dan po 3 školska časa. Kurs traje četiri nedelje.
Termini su od: 09:00–11:15, 13:00–15:15, 16:30–18:45 i 19:00–21:15 časova

Cenovnik za individualni grafički kurs

Cena Akontacija
Kod nas 59.900 din. 6.000 dinara
Akontacija je uračunata u cenu
Online kurs 59.900 din.
In House (dolazak kod vas) 86.900 din.

Cene su za jednog polaznika.
Maksimalan broj polaznika za individualni kurs su dva polaznika.

Prva tri časa su besplatna.

Cene su izražene u evrima, plaćanje se vrši u dinarima po srednjem NBS kursu.

UPLATNICA